Rólunk

Kedves Látogató!

Köszöntjük Önt a Berettyó-Körös Többcélú Társulás Idősek Otthona honlapján!

Ön, a Berettyó-Körös Többcélú Társulás Idősek Otthona honlapjának oldalait böngészve naprakész információhoz juthat szolgáltatásainkról, megismerheti az intézmény főbb ellátási adatait és működési jellemzőit, és feltételeit.

Intézményünk légköre hangulatos és családias, amely első sorban a kis intézményi lakólétszámnak, egyéb szolgáltatások esetében is optimális létszámnak, az egymásra épülő, de kisebb intézményi egységeknek, valamint a hivatásának elkötelezett szakembergárdának köszönhető. 

Egy szeretetteli, vidám közösség vagyunk, egy igazi nagycsaládként élünk, amit mindig hangsúlyozunk, és ami fontos e szerint is cselekszünk. Nekünk a legfontosabb az idősek biztonsága, boldogsága, és hogy a mindennapjaikat szebbé és jobbá tegyük, hiszen valljuk, hogy a fáradt ősz napsugara is tud tündökölni az élet alkonyán! Célunk, hogy a szolgáltatásainkat igénybe vevők részére magas szakmai színvonalú ellátást nyújtsunk.

Az intézmény működési engedélye alapján a következő szolgáltatásokat nyújtja:

Ellátásaink:

  • Idősek Otthona
  • Demens betegek bentlakásos ellátása
  • Idősek nappali ellátása
  • Étkeztetés
  • Egyéb kiegészítő tevékenységeink:
  • Mosoda üzemeltetése
  • Főzőkonyha üzemeltetése

Célunk, hogy a szolgáltatásainkat igénybe vevők részére magas szakmai színvonalú ellátást nyújtsunk.

További célunk, hogy klienseink a személyes gondoskodás és odafigyelés által jó körülmények között, biztonságban érezzék magukat. Minden dolgozónk felelős azért, hogy az intézménnyel kapcsolatba kerülők elégedettek legyenek munkánkkal.

A különböző típusú elhelyezések térítési díjairól részletesen a TÉRÍTÉSI DÍJAINK menüpont alatt tájékozódhatnak!

Az intézmény területén található zöldövezet, parkok, megfelelő helyszínt biztosítanak az ellátottak pihenéséhez, aktivitásuk fenntartásához, látogatók fogadásához, szabadtéri közösségi rendezvényekhez programokhoz, és a természeti környezetben való pihenéshez. Az intézmény területén mosoda üzemel, melyben az ellátottak ruházatának, az intézményi textíliáknak a javítását, mosását, vasalását végezzük.

Az ellátottjaink étkeztetéséről saját főzőkonyhánkon gondoskodunk, 150 fős konyhánk a korszerű táplálkozási szokásokat és előírásokat és a finom vidéki házias ízeket ötvözve nyújt lehetőséget a napi ötszöri étkezésre, és diétás étkezésre /diabetes, epekímélő, laktózmentes, egyéb diétás menük/. A dietetikusunk személyes tanácsadása mellett lehetőség van az egészséges táplálkozásra is. Az épületeinkben mind a kültéri és beltéri akadálymentesítés biztosított. Az intézményünkben az összes ellátás tekintetében bútorzat és a berendezési, felszerelési tárgyak, az életvitelhez szükséges körülmények megfelelnek, igazodnak az ellátottak életkori sajátosságaihoz, egészségi és mozgásállapotukhoz.

Az intézményünkben nyújtott szolgáltatások igénybevételére a jelentkezés kizárólag kérelem alapján történik, a LETÖLTHETŐ NYOMTATVÁNYOK menüpontban található Kérelem és egyéb dokumentum kitöltésével, a személyes úton történő leadásával, vagy postai úton történő megküldésével.

Éljen kényelmesen, legyen biztonságban minden nap!

KÜLDETÉSÜNK

Az Ön gondtalan, aktív, kényelmes nyugdíjas évei eltöltésének megszervezése magas szakmai színvonalon.

Bármely ellátással kapcsolatosan az érdeklődőket az alábbi telefonszámon tudjuk tájékoztatni:

MUNKAIDŐBEN (H-Cs : 8.00-16.00-ig , (Pénteken : 8.00-13.30-ig):

Tel:

  • 06/56-362-307 
  • 06/56-554-428

vagy emailon: bktt.idosekotthona[at]gmail[dot]com

 

Szeretettel várjuk kérdéseit!

Forduljanak hozzánk bizalommal!